Parents' Corner

Jeg skal ud og lave foredrag og workshops

#HerErDerEnVoksen er navnet på det foredrag som jeg går og arbejder på og gør klar til efteråret

Der er lidt stille på her på bloggen fordi at jeg endelig åbent og officielt har erklæret at jeg skal igang med at lave foredrag.

Der tager en del tid at processere og planlægge.

Det er noget som jeg har haft lyst til utrolig længe, men jeg har været for bange for at sige det højt og gå i gang med det reelle arbejde.

Derudover så er det blevet sommer her på gården og det betyder at vi har stalden fyldt med dyreunger, som vi jo også skal passe, og en voksende køkkenhave som skal plejes.

Selvfølgelig er børnene jo også hjemme og det betyder at nogle dage når man ikke andet end opdragende og huslige gøremål.

Det betyder nu ikke at jeg har glemt jer, som læser med her.

Jeg skriver også løbende mere samfundskritiske debatindlæg til de som vil lægge spalteplads til den slags.

F eks hos Debatt.dk se link her

 

Hvad med børnenes vilkår? 

Og så elsker jeg simpelthen den her årstid,hvor alt bare vokser over det hele, med sene solnedgange der giver anledning til fordybelse.

 

Hvad skal foredraget handle om?

 

Foredraget kommer til at hedde #HerErDerEnVoksen og det gør det fordi det er min overbevisning, at vil du leve et tilfredsstillende liv med dine værdier og glæder i højsædet, er du nødt til sætte dig for enden af bordet og tage styringen.

Navnet kommer også fra mit første store rant som kom i en mindre udgave i berlingske og som gjorde at jeg kom med i Debatten. Begge steder opfordrer jeg forældre landet over til at handle på deres instinkter og ikke på samfundets normer.

Hvis du ikke har læst det, så klik på linket

Her er der en voksen

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2929674233740182&id=143859902321643

Det kommer jeg naturligvis til at berøre ved først og fremmest at tale om det enestående pattedyr vi nu engang er, nemlig mennesker.

Jeg berører forældreskab set med biologiske øjne og emner som tilknytningsteorien og hvorfor vi skal tage den alvorligt kommer også i spil.

Jeg kommer naturligt til fortælle lidt om mig selv og hvordan jeg endte med at tilbringe alle mine dage med mine børn og hvilke værdier som ligger bag det valg.

Jeg kommer til at tale en smule om statistikker og hvad jeg bygger min kritik af hele institutionaliseringen på.

Jeg kommer til igen og igen at fortælle at jeg ikke ønsker at diktere hvordan man er en god forældre, for hvem ved før børnene i en alder af 25 år og nogenlunde bagt færdige om man har gjort et godt stykke arbejde? Jeg gør ihvert tilfældet ikke.

Jeg er ikke en ekspert i forældreskab eller børneopdragelse, men jeg er ekspert i at leve et tilfredsstillende liv, hvor mine værdier strømmer igennem alt hvad jeg gør.

Og det er klart et af mine mål med disse foredrag, at tænde et lille stearinlys af frihed inden i dig, hvad end frihed må betyde for dig.

Dette bliver ikke hjemmepasnings propaganda, for jeg opmuntrer ingen til at gå ud og gøre som jeg, uden lange og mange overvejelser.

Men skulle man efter at høre mit rant om hvorfor at institutionerne som de er i dag, er en dårlig idé.

Skulle du blive utryg og få lyst til at gøre noget andet, så har jeg også en masse idéer til gyldne mellemveje til det at have sit barn fuldtids i institution og det at hjemmepasse.

 

Det er stadig under opbygning og jeg sparrer med alle de klogeste jeg kan finde, for at skabe et så godt produkt som muligt. Der vil i foredraget være medregnet spørgetid.

Jeg satser på at være klar til at køre ud i det danske land her i slutingen af sommeren starten af efteråret. Hvis du tænker at det kunne være interessant at lytte til må du meget gerne kontakte mig på mieleonhardt@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Parents' Corner