Velkommen indenfor i mit univers

Velkommen indenfor i mit univers

Jeg er virkelig glad for at du fandt vej til min blog. Her i mit første indlæg vil jeg skrive lidt om hvem jeg er og hvorfor jeg har valgt at blogge om mit liv.

Jeg er 33 år, uddannet Master NLP Coach og er mor, først og fremmest….. Det ved jeg, det siger de fleste…. jeg har dog taget skridtet videre, jeg går hjemme på fuldtid med vores 2 børn på 1 og 3 år. Hele tiden, ingen institution og planen er også at hjemmeundervise. Og så tænker du sikkert at vi må tjene kassen på noget andet for ligesom at kunne dette, men nej. Min mand er ufaglært og vi har ingen kæmpe arv eller opsparing i ryggen. Men da det blev klart for os at det var det vi ville, måtte vi finde en måde hvorpå at det kunne lade sig gøre og det gik ikke i vores 3 værelses lejlighed i Valby.

Så vi måtte søge hen hvor husene var billige, Lolland, og ja du læste rigtigt, vi købte et nedlagt landbrug og tog springet. Vi har nu boet her i snart 1 år, det har været et dejligt  og et ekstremt hårdt år. Hårdere end jeg nogensinde havde forestillet mig, vi er gået fra at være byboere, uden megen viden om renovering og dyrehold, til at have en gård med 60 dyr og med flere på vej og vi renoverer stadig på huset. Vores mål er at blive så selvforsynende som muligt, så længe at det giver mening. Kød er dyrt, godt kød fra dyr som har levet et fornuftigt liv er endnu dyrere, så vi startede stille op i august med 3 haner….. og det er jo så eskaleret noget siden da, mange af vores dyr har vi fået forærende.

For ca et halvt år siden begyndte forskellige mennesker at skrive til mig via facebook især, om hvordan vi fik det til at fungere, hvad vi gjorde med børnene, økonomi og meget andet. Og det fik mig til at tænke, at jeg gennem en blog kunne hjælpe flere til at gøre hvad de vil, ikke nødvendigvis som os. Men med det er giver mening i deres liv. Jeg får til gengæld en nedskrevet oversigt over højdepunkerene her på gården og forhåbentlig også et stærkere netværk.

Så det her bliver en beretning om vores liv, om at tage beslutninger, sætte mål og eksekvere dem. Og formentlig en masse skøre indslag om børn, mad og alle vores fantastiske dyr. Jeg vil gerne opmuntre til debat og spørgsmål på denne blog, du er velkommen.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen indenfor i mit univers