Velkommen indenfor i mit univers

DIY Børnepasning om samsovning

Okay, et ting kan vi lige så godt gøre klart, det dermed teknik, det er sgu ikke lige mig. Så bloggen ser måske ikke helt fantastisk ud, det kommer den til…. når jeg lige får lært nogle skills eller får bestukket én eller anden til at kigge på den. Hvoraf det sidste nok er mest realistisk. Men jeg bliver jo nødt til at komme igang med  at skrive.

For det her handler ikke så meget om de helt rigtige farve kombinationer og hvad er er smart og moderne.

Det her handler om det virkelige liv som hjemmepasser, jeg er en helt almindelig mor i en helt almindelig familie, hvor vi bare har valgt at leve lidt anderledes. Vi samsover ikke herhjemme,  medmindre vi er tvunget, med al respekt for dem som gør det, dét fungerer ikke herhjemme. Sover børnene i vores seng er der ingen der får sovet.

Så sent som i nat ville vores 3 årige gerne ind hos os ved en 1 tiden om natten, hun bliver først tilbudt toilettur og vand, min mand går med hende ind og sidder ved hendes side og nusser hende så hun kan falde i søvn igen,  men hun insisterer på at ville ind i vores seng og for at være helt ærligt var vi for trætte til at kæmpe imod og helt hjerteløse er vi jo heller ikke, så hun får lov til at komme ind til os og bruger en time på at vende, dreje, sparke og forsøg på overtalelse til at se tegnefilm….. men den gik ikke, vi var simpelthen så trætte, at hun pludselig sætter sig op og siger nu vil jeg gerne sove inde hos mig selv.

Grunden til at jeg vælger at skrive om det her, er at hvis man bevæger sig forumer for hjemmepassere så er det jo noget “alle gør” og os der så ikke gør, siger det ikke højt, for det det jo næsten bliver fremlagt som et overgreb at have lært sit barn i en tidlig alder at falde i søvn i sin egen seng. Sådan har jeg det naturligvis ikke, jeg ser det som en gave at lære mine børn at kunne falde i søvn af sig selv og med sig selv. Og jeg vil gerne være med til at bryde nogle af de forestillinger/forventninger om hvordan man hjemmepasser børnene, som jeg møder stort set hver gang jeg fortæller at jeg hjemmepasser. Hvor mange voksne kender du ikke som ikke er i stand til at falde i søvn uden et andet menneske eller andet kørene, musik, tv, mobil eller bare lyset…. Du er måske selv en af dem?

Af gode grunde ved jeg ikke hvilken metode der er “den rigtige” da jeg er den klare overbevisning at det er individuelt og man skal gøre hvad der passer til ens temperament og familieliv.

 

Det her bliver det første af mange indlæg omkring hvordan vi gør det herhjemme.

4 kommentarer

  • Brian

    godt indlæg 🙂 jeg har ikke børn, men jeg skal have lidt uro omkring mig når jeg skal sove 🙂 et lille pip angående teksten skulle dog være at skrive med nogle større fonts, da det er lidt småt og svært at læse uden briller. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Frabypigetilbonderoev

      Hej Brian
      Tak for din feedback, jeg har gjort det lidt større denne gang 😊

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

    Kære Mie
    Det er simpelthen så skønt at læse, og nu elsker jeg dig lige lidt mere!
    Tak, og møs og kram til dig og din familie ♡

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Frabypigetilbonderoev

      Åhhhh kære Katrine
      Tak for dine søde ord de luner premiere nerverne. Jeg håber snart at I kan finde vejen ned til os ❤

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen indenfor i mit univers